Felsővezetőknek

ahol az üzlet emberi értékekre épül

Megéled, hogy nincs stabilitás. Minden nagyon gyorsan történik körülötted.

Egyszerre kell megbirkóznod a jövő és a pozíciód bizonytalanságával, ugyanakkor határozottan irányt mutatnod a csapatodnak, hogy rövid- illetve hosszútávú sikereket érj el.

Nincs idő kísérletezni, minden próbálkozásnak azonnal tétje van.

Megélheted a helyzeted úgy, hogy elvárják a bizonytalanságban a tökéletességet. Néha elgondolkozol, hogy ebbe neked mennyi beleszólásod van, befolyásolhatod-e, a történteket, avagy a felülről jövő utasításokat minden szűrés nélkül azonnal végre kell hajtatnod.

Ebben a környezetben szeretnél

kialakítani egy sikeres csapatot, amelyik hatékony, motivált, eredményes, és akikkel jó együtt dolgozni.

Lehetséges vezetői dilemmák

Iránymutatás

Hogyan tudsz stabilitást biztosítani, irányt mutatni egy állandóan változó környezetben. A rövid és hosszútávú eredmények, megoldások között hogyan érdemes lavírozni, mi alapján hozz döntéseket.

Bevonás

Hogyan készítheted fel a csapatodat a változásra, hogyan vonhatod be őket a tervezésbe.

Határaim

Hogyan tudsz megfelelni a több irányból érkező elvárásoknak: csapatod, feletteseid, vezetőtársaid, külső és belső vevők/beszállítók és nem utolsó sorban a családod. Ebben a nyomásban hogy találod meg a saját határaidat, szerepedet, fókuszodat.

Csapatépítés

Hogyan hozhatsz létre egy hatékony, együttműködésen alapuló, motivált csapatot

Kapcsolati háló

A struktúrák, rendszerek mellett hogyan tudod emberi szálakon is átlátni a csapatodat, hogy lehet a kapcsolatok javításán keresztül jobb eredményeket elérni.

Belső motiváció

Hogyan találod meg a saját motivációdat ebben az élethelyzetben, illetve hosszútávon.

Mindehhez érdemes néha megállnod, ha csak 1-2 órára vagy 1-1 napra, és megnézned, hol tartasz, miben fejlődtél, hogy erőt és inspirációt meríts és legyél alkalmanként független, pártatlan támogatója és kritikusa magadnak és a helyzetnek, amiben dolgozol.

Fordulj hozzám bizalommal!

Írj vagy hívj bátran, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő együttműködést, támogatást.