HR-eseknek

a suszter cipője

Te valószínűleg az a HR-es vagy, aki nem csak a bürökratikus, adminisztratív HR szemléletmódot képviseli, hanem az üzlet mellett a fejlődést, és az emberi értékeket helyezi előtérbe. Változás katalizátoraként partnere vagy a vezetőnek, hogy együtt egy élhetőbb, rugalmasabb szervezeti kultúrát teremtsetek, ahová jó bejárni dolgozni, ami gyorsan alkalmazkodik a változó környezethez, innovatív és sikeres.

Lehetséges belső élményeid

Hitelesség

Magadnak is változnod kell és megfelelned az új értékeknek, szemléletmódnak, hiszen így lehetsz csak hiteles. Bár úgy érzed, erre van a legkevesebb időd, energiád, mert minden más felemészt.

Kísérletezés

Kísérletezel, így van esély arra, hogy valami nem úgy sikerül, ahogy remélted. Ezért kapsz alkalmanként hideget-meleget, emészted magad, hogy miért is vágtál ebbe bele és másokat hibáztatsz, amiért akadályoznak a sikerben. Pedig a hosszútávú siker ott lebeg, hiába inogsz meg néha a pillanatnyi kudarc élményétől.

Egyensúly

Egyszerre kedvelnek, támogatnak, ugyanakkor kritizálnak és akadályoznak az új irány felé vezető úton. Ebben az ambivalens helyzetben a te egyensúlyod, kitartásod kell a hosszútávú sikerhez. Valamint az, hogy az erődet átalakítsd együttműködéssé és ko-kreációvá.

Ma vagy holnap

Rövid- és hosszútávú döntések, megoldások, sikerek között lavírozol, és néha elbizonytalanodsz, hogy vajon kell-e bárkinek is ez a hosszútávú változás...

Vágy vagy valóság

El vagy havazva a sok operatív feladat miatt, pedig a szívedet, gondolataidat inkább a stratégia inspirálja.

Mindehhez érdemes néha megállnod, ha csak 1-2 órára vagy 1-1 napra, és megnézned, hol tartasz, miben fejlődtél, hogy erőt és inspirációt meríts és legyél alkalmanként független, pártatlan támogatója és kritikusa magadnak és a helyzetnek, amiben dolgozol.

Fordulj hozzám bizalommal!

Írj vagy hívj bátran, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő együttműködést, támogatást.