Neked

ha kell egy más szemszög, egy irány, egy megoldás

Valahogy nem jó így, ahogy most van. Kell egy más szemszög, egy irány, egy megoldás és egy kis erő kimozdulni a holtpontról. Unsz már mindent, magadat is. Csak annyit tudsz, érzel, hogy változtatni kell.

 

Tenni szeretnél valamit, hogy a feszültség vagy a tehetetlenség feloldódjon, és szívesen beszélgetnél egy olyan szakemberrel, aki segít rálátni élethelyzetedre, megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást és a saját új, pozitív energiáidat a továbblendüléshez.

Lehetséges belső élményeid

Pörgök, mégsem jutok egyről a kettőre

Pörög az agyam, már aludni is alig tudok... mégsem lépek, mégsem változik semmi.

Már annyiszor átgondoltam, annyit olvastam róla, elemeztem... mégsem érzem, hogy haladtam volna.

Tükörtojás vagy rántotta?

Szeretnék úgy kapcsolatokban létezni, hogy közben nem adom fel önmagam. Hogy elfogadnak és nem kell csatába szállnom vagy rosszul éreznem magam amiatt, hogy mást szeretnék, mint a többiek.

Sokszor kötök kompromisszumot vagy alkalmazkodom másokhoz, közben belül mérges vagyok magamra, hogy már megint nem álltam ki magamért, már megint nem az történt, amit én szerettem volna.

Szétestem: annyi minden van, mégsincs semmi

Nem találom a fókuszt, az irányt, szétforgácsolódom és nem jutok előrébb, egy helyben toporgok. Úgy érzem, akármennyit is dolgozom, akármennyi energiát ölök bele, megtorpanok, és nem fog sikerülni semmi...

Közben nagyon elfáradtam... nem tartok ott, ahol ebben az életkorban már tartanom kellene.

Már megint ugyanaz a lemez

Olyan, mintha ugyanaz ismétlődne, mindig ugyanaz a vége, nem bírok kilépni ebből a fojtogató mókuskerékből...

Aztán összekapom magam, újrakezdem abban a hitben, hogy most másképp alakulnak a dolgok... de rá kell jönnöm, hogy minden és mindenki ugyanolyan... csalódott vagyok és tehetetlen.

Hová lett az a pörgős, belevaló ÉN?

Én, aki mindig pörögtem, tele voltam energiával, most elfáradtam, nincs kedvem semmihez. Csak ülök és nézek ki a fejemből, megmozdulni is alig van kedvem.

Elegem van!

A világ összeesküdött ellenem. Mindenki hülye. Létezik, hogy nincs senki, aki olyan lenne, mint én? Na jó, csak most van ilyen kedvem, mert az a barom... na, lesz ez még így se... felszívom magam mindjárt, aztán nekifutok újra... jó lesz ez...

Muszáj megegyeznünk

Úgy érzem, elbeszélünk egymás mellett, már képtelenek vagyunk bármilyen értelmes párbeszédre, mert mindent felülír az indulat. De meg kell állapodnunk…

Ha úgy érzed, kitörnél ebből a belső érzésből, mert már nagyon feszít és eleged van belőle, akkor segítek

Rálátni élethelyzetedre, megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást és a saját új, pozitív energiáidat a továbblendüléshez. (coaching, családállítás)

Fordulj hozzám bizalommal!

Írj vagy hívj bátran, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő együttműködést, támogatást.