Stratégia kutatás

 

Intuitív, rendszerszemléletű kutatás felsővezetők, cégtulajdonosok személyiségfejlődéséről

 

 

Elindítottam nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is egyedülálló kutatást.

 

 A kutatás célja, hogy feltérképezze a felsővezetők, tulajdonosok stratégiához fűződő viszonyát, a személyiségükben rejlő erőforrásokat és akadályokat. Feltárja, mit mutatnak a külvilág felé, mi zajlik bennük, hol tartanak a fejlődésükben, mi az az akadály, ami legyőzendő és ha ez sikerül, hová juthatnak el fejlődésükben.

 

Ha felsővezető vagy cégtulajdonos vagy és nyitott vagy egy mély beszélgetésben részt venni és impulzusokat kapni fejlődésedhez, örömmel látlak a kutatásomban.

 

Mivel jár a kutatásban való részvétel:

  • fél órás ismerkedő, felkészítő beszélgetés online

  • maximum 2X1,5 óra coaching típusú beszélgetés egy intuitív eszköz segítségével ingyen. 

  • aláírsz egy nyilatkozatot, amelyben hozzájárulsz a beszélgetés során elhangzó információk anonim felhasználásához egy elemzéshez, publikációkhoz, könyvhöz

 

A kutatási eredmény publikálása:

  • Segít egy izgalmas összképet adni a jelenlegi felsővezetők fejlődési irányvonalairól és erőforrásairól egy nem szokványos megközelítésben valós statisztikákkal és nem csak elméleti fejtegetéssel.

  • Az olvasók a témákon és konkrét példákon keresztül olyan jelenségekben is magukra ismerhetnek, amikben üzleti kontextusban ritkán beszélünk és rájöhetnek, hogy nincsenek egyedül.

  • Megmutathatja, miért érdemes felsővezetői szinten  mélyebb önismerettel foglalkozni és mely gyerekkorban beégett, tudat alatt mozgató programok befolyásolják viselkedésüket, döntéseiket.

Fordulj hozzám bizalommal!

balance@ildikobereczki.hu

+36-70-390-7550