Rólam

Közgazdászként indult a karrierem. Multinacionális környezetben töltöttem több, mint tizenöt évet. Dolgoztam egy 50 fős étterem vezetőjeként, majd HR-esként. Multis pályámat HR igazgatóként zártam egy 1800 fős cégnél, sikeres kultúraváltással és egy csodás 65 fős csapattal.  A vezetői fejlődésemre kevésbé a vezetői készségfejlesztő tréningek, sokkal inkább egy átfogó önismeret hatott a legjobban.

A kislányom születése indított el egy mélyebb önismereti úton, aminek a rengeteg pozitív magánéleti és vezetői hozadéka mellett az eredménye az lett, hogy egy napon úgy éreztem, a multis világ már nem az én közegem. Úgy döntöttem, megkeresem azt, amit tiszta szenvedéllyel, elhivatottsággal tudok csinálni a következő évtizedekben. Ez lett a pszichológia. Üzleti és magánéleti coach-ként dolgozom.

 

Hiszem, hogy életünkben minden összefügg, így döntéseinket sokféle szerepünkkel, a múltunkkal, jövőbeli reményeinkkel és környezetünkkel kölcsönhatásban hozzuk meg.  Sok rejtett hajtóerőnk van, amelyeket ha összefüggéseiben feltérképezünk, jobban megértjük önmagunkat, másokra gyakorolt hatásunkat. A tudatosság pedig hozzásegít egy tartósabb változáshoz, amelyben valódi önmagunk felvállalása kevesebb belső és külső feszültséggel jár.

 

Tudatosan bővítem az eszköztáramat nagyon különböző módszerekkel, irányzatokkal, hogy hatékonyan tudjak segíteni a különféle élethelyzetek megértésében és a megoldás megtalálásában, legyen az akár üzleti, akár magánéleti kihívás. Tanultam és alkalmazom a rajzelemzést, tranzakcióanalízist (játszmák), autogén tréninget, progresszív relaxációt,  erőszakmentes kommunikációt, rendszerállítást, asszociációs technikákat. Ismerek és használok sokféle pszichológiai tesztet.

 

Mind azt a célt szolgálják, hogy egyszerűen, gyorsan dolgozzunk együtt kihívásaidon, hogy a pozitív változás élményét hamarabb megtapasztald.

 

Az intuitív eszközök használatát nagyon hatékonynak tartom, mert felszínre hozza mindazt, amit már érzel, de még nem jutott el a tudatos szintre. Láttatja és átérezteti a probléma gyökerét, ezzel oldva a valódi blokkokat.

 

 

 

 

 

 

Fordulj hozzám bizalommal!

 

balance@ildikobereczki.hu

+36 70b390 7550