Szolgáltatások

Felsővezetőként támogatlak  abban, hogy tehetséged, erőd, karizmád egy ponton túl ne akadály, hanem erőforrás legyen további sikereid elérésében. Ha nehezen kapcsolod ki a kattogó gondolataidat, van benned egy belső feszültség, ha konfliktusokkal terhelt a környezeted vagy haladnál, de valamiért nehezebben megy, lehetek a partnered ezek feloldásában.

A magánéletedben vagy karrieredben van olyan terület vagy szerep, ami akadozik.  Vagy egyszerűen nincs annyi energiád már, mint régen és az öröm, boldogság, pozitivitás mintha alacsonyabb hőfokon égne benned. Szeretnéd valakivel átbeszélni, hogy a benned lévő stressz lecsituljon, a kusza érzések és gondolatok letisztuljanak.

Ha van egy témád, aminek a mélyebb mozgatórugóit szeretnéd gyorsan, összefüggéseiben átlátni, ezt módszertant neked találták ki. 

Intuitív eszközzel megtaláljuk az akadályokat, erőforrásokat, a külvilág felé felvállalt értékek és a belső megélés közti különbséget, látni fogjuk mi a legnagyobb küzdelmed és mit kell tenned a fejlődéshez.

Az Élet-térkép a múlt, a jelen és a jövő, valamint önmagunk és környezetünk összképe, amely egy rendszerszemléletben általam létrehozott, egyedi, intenzív program. Rajzok, asszociációk, intuitív tesztek segítségével feltérképezzük az életutad, kapcsolati viszonyaidat, érzelmi változásokat. Láthatjuk hogyan és miben ismétlődnek a múlt eseményei, milyen témák és hatások mozgatnak tudatalatt a leginkább. 

A stressznek, a belső feszültségnek, a traumáknak nyoma marad a testben. A lélek és a test szép összhangban dolgozik ebben a nagyon finom, lágy, mégis mélyre menő relaxációs technikában. Megtanulunk önmagunk belső jelzéseire figyelni. Az AT egy fokozatosan felépített, előre meghatározott gyakorlatsor, amely könnyen elsajátítható. Hosszú távú pozitív hatásai nemzetközileg, tudományosan is bizonyítottak. 

Egyedülálló kutatást indítottam Magyarországon felsővezetők, cégtulajdonosok személyiségfejlődéséről. 

Szokatlan megközelítésben, meglepő mélységgel és  hatékonysággal láthatóvá válik az Ember a vezetői szerep mögött. Valódi dilemmák, belső mozgatórugók, fejlődési lehetőségek tárulnak fel. Az adatgyűjtés lezárult. Az adatok elemzése folyamatban van. Publikáció 2023 végén, 2024 elején várható.

Fordulj hozzám bizalommal!

balance@ildikobereczki.hu

+36 70 390 7550