ÉLET-térkép

ÉLET-térkép

 

Az Élet-térkép program a múlt, a jelen és a jövő, valamint önmagunk és környezetünk összképe, amely egy rendszerszemléletben általam létrehozott, egyedi, intenzív program.

Láthatjuk hogyan és miben ismétlődnek a múlt eseményei, kirajzolódnak a transzgenerációs hatások. Kiemelkednek a kulcs témák és érzések, viselkedési módok, amik a jelenben mozgatnak Téged. Megnézhetjük, hogyan viszonyulsz a jövőbeli vágyaidhoz, terveidhez. Az életed, a személyiséged sokféle aspektusát egyszerre térképezzük fel: család, párkapcsolat, egészség, karrier, kapcsolatok, önmagadhoz való viszony, vágyak/tervek, elvárások, érzelmek, viselkedés. Így az ezek közötti összefüggéseket is láthatjuk. Ez nem csak egy statikus kép, hanem dinamikus is, hiszen egy folyamatot is megfigyelhetünk.

 

Ha nehezen beszélsz kihívásokról, vagy érzed, hogy valami összeségében nem jó, de nehéz megfogalmaznod, mi is a gond, esetleg inkább egy összképre vágysz összefüggéseiben, ezt a programot ajánlom Neked. 

Ezz a rendszerszemléletű program segíthet:

összképében átlátni az életed jelenleg fontos kulcsterületeit és összefüggéseit

⊕ megtalálni a fókuszpontokat, amin változtatni érdemes

⊕ támpontot kapni önmagadhoz és másokhoz füződő érzéseidhez

⊕ felfedezni rejtett hatásokat, dinamikákat

⊕ jobban megértheted testi problémáid lelki hátterét

 

A rajzok, az asszociációk nagyon őszinték.  Tudatalatt lényegesen hamarabb és tisztábban érezzük, érzékeljük  magunkat és a környezetünket.

Mikor ajánlom különösen ezt a programot?

Ha érzed, hogy valami összeségében nem jó, de nehéz megfogalmaznod mi a gond.

 Ha vágysz egy összképre és nem csak egy-egy részlet érdekel, mert az életedből több témát szeretnél összefüggéseiben átlátni, megérteni

Ha úgy gondolod, hogy neked az érzéseket nehezebb felismerned, kifejezned.

Ha úgy érzed, túl sok minden van, nehéz fókuszálnod, a lényeget meglátnod.

 

Nem kell tudnod rajzolni ahhoz, hogy értékes felismeréseket nyerj.

Hogy néz ki a program?

1. lépés 3 órát töltesz velem, amely során rajzolsz, asszociatív, intuitív tesztekkel dolgozunk. Én adom hozzá az  instrukciókat és az eszközöket.

2. lépés Elemzem az első alkalom anyagait és testreszabottan kialakítom a második kör tematikáját, hogy jobban ráfókuszáljunk néhány jelenségre.

3. lépés Egy 1,5 órás második körös alkalom során a még jobban testre szabott rajzokat, teszteket készíted el.

4. lépés 1,5 órás coaching beszélgetések keretében elkezdjük feldolgozni a rajzokat, összegyűjtjük a felismeréseket és meghatározzuk a fókusz területeket a fejlődéshez.

Az Élet-térkép egy intenzív program. Csak azoknak ajánlom, akik úgy érzik, hogy nyitottak befogadni több visszajelzést. Akik nagyon lágy, finom, lassú haladásra vágynak önismeretben, azoknak ezt a programot semmiképpen sem javaslom.

Fordulj hozzám bizalommal!

balance@ildikobereczki.hu

+36-70-390-7550