Executive és Life Coaching

 

Segítek rálátni élethelyzetedre, megtalálni saját megoldásodat és erődet a továbblendüléshez a munkahelyen és a magánéletben egyaránt.

 

Gazdag módszertannal a gondolatok, érzések, a logika és az intuíció harmóniájában támogatlak. A támogatásom módszertani alapjait a strukturált gondolkodáson kívül a coaching, sokféle személyiségtipológia ismerete, tranzakcióanalízis, erőszakmentes kommunikáció, rajzelemzés, szimbólumok, rendszerállítás adják. Az élményt pedig az értő figyelmem és a rádhangolódásom.

 

Színes eszköztárammal abban tudlak segíteni, hogy felfedezd az elakadásod valódi okát és azt feloldva tartós változást érj el.

 

Sokat dolgozom intuitív eszközökkel, mert főleg az üzleti életben a túlgondolkodás és a tudatos kontroll gátat szab a valódi fejlődésnek.  Ha a logikus gondolkodás az erősséged, akkor különösképpen izgalmas meglátásokhoz vezet, ha bele mered magad engedni az intuíciód iránymutatásába.

 

Ha a célod az, hogy hatékonyan, gyorsan, mégis a te tempódat figyelembe véve találd meg a megoldást, akkor jó helyen jársz.

 

Üzleti és magánéleti témákban egyaránt kísérni tudlak a fejlődésben. Sokszor a kettő nem szétválasztható és a sokszínű látásmód, megközelítés mindkét életterületeden pozitív változást hozhat.

 

A módszertant az aktuális témádra és rád szabva választom. 

 

Ha általános levertséggel, erőtlenséggel érkezel és nem tudod pontosan megfogalmazni, mi is a gond, csak valahogy semmi sem jó. Ezesetben is összképileg rá tudunk nézni az életedre, hogy meglássuk azokat a témákat, amik a legnagyobb hatással vannak a hangulatodra.

 

A coaching ülés maximum 1,5 órás. Ez lehet akár online, a munkahelyeden, akár nálam egy finom kávé, tea mellett.

 

Nem ígérek könnyű utat, de könnyedebb lehetsz a folyamat végén, amikor megéled a megoldásaid, lépéseid pozitív hatását.

 

Mert:

Velem megtapasztalhatod a gyümölcsét annak, ha rábízod magad a gondolataid mellett az intuíciódra.

Velem élvezheted a gazdag módszertan sokszínűségét és az új nézőpontok megoldásait.

Velem kezdhetsz a felszínen és beleengedheted magad a mélységekbe.

Velem rendben van, ha nem vagy tökéletes felsővezető, szülő, gyerek, társ és jólesik kimondani, hogy valami nem megy úgy ahogy szeretnéd.

Velem megélheted az érzelmesebb oldalad, ha egyébként pont ezt az oldalad nem tudod, nem szoktad megmutatni, de nálam kikívánkozik.

Fordulj hozzám bizalommal!

balance@ildikobereczki.hu

+36 70 390 7550